تاریخ انتشار: 1395/06/07 11:46
کد خبر: 264976

تمام فراز و نشیب های رسیدن روستوف به چمپیونزلیگ

داستان روستوف شاید یکی از شنیدنی ترین اتفاقات سالهای اخیر فوتبال باشد. اتفاقاتی که منجر به بزرگترین دستاورد تاریخ این باشگاه روسی شد
تمام فراز و نشیب های رسیدن روستوف به چمپیونزلیگ

به گزارش سرویس فوتبال خارجی فرتاک ورزشی،روستوف موفق شد به مرحله گروهی لیگ قهرمانان راه یافته و با تیم های بایرن، اتلتیکو مادرید و آیندوهوون همگروه شود. آنها می دانند که کار بسیار دشواری در پیش رو دارند. راز موفقیت روستوف، در دستان قربان بردی اف، معمار دستاوردهای اخیر روستوف خواهد بود.

 

بردی اف که به عنوان یک از بهترین مربیان فوتبال روسیه شناخه می شود، در دسامبر سال ۲۰۱۴ هدایت روستوف را بر عهده گرفت. قبل از آن، او موفق شده بود روبین کازان را به یک قدرت واقعی در لیگ روسیه تبدیل کند. روبین کازان در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ قهرمان روسیه شد و نتایج فوق العاده ای مانند پیروزی ۱-۲ برابر بارسا در نیوکمپ در سال ۲۰۰۱ کسب کرده بود.

 

 

 

 

زمانی که قربان بردی اف در اواخر سال ۲۰۱۳ روبین کازان را ترک کرد، همگان انتظار داشتند یا او در خارج از روسیه به فعالیت خود ادامه دهد یا هدات تیمی بزرگ در روسیه را بر عهده بگیرد. اما در عوض، بردی اف بعد از یک سال، هدایت روستوف را بر عهده گرفت که از نظر دفاعی اوضاعی بسیار وخیمی داشت و شرایط مدیریت باشگاه کاملا نامشخص بود. در یک نگاه، روستوف می توانست بدترین انتخاب برای قربان باشد. اما یک بار دیگر، بردی اف جادوی خود را به عرصه نمایش گذاشت.

 

بعد از نجات دادن آنها از سقوط در سال ۲۰۱۵، وی روستوف را تبدیل به سازمان یافته ترین تیم روسیه در فصل بعد کرد. همچنین او چند بازیکن که زیر نظر وی در روبین بازی می کردند را برای آمدن به روستوف ترغیب کرد که مهم ترین آنها عبارتند بودند از: هافبک اکواردوری روبین کریستین نوبوآ، مهاجم جوان ایرانی سردار آزمون و مربی کهنه کار اسپانیایی سزار ناواس.

 

آنها قصد داشتند تا رویایی غیرممکن را به منحطه ظهور بکشانند و تا روز پایانی نیز شانس کسب آن را داشتند. البته در نهایت زسکا مسکو فاتح لیگ روسیه شد اما روستوف توانست بالاتر از تیم های بزرگی مثل زنیت قرار بگیرد. روستوف موفق شد آنها را در دیداری یک طرفه بدون حتی یک ضربه در چارچوب و یک کرنر، با نتیجه ۰-۳  درهم بکوبد.

 

این موفقیت ها در شرایطی حاصل شد که باشگاه هنوز شرایط مدیریتی اسف باری داشت و اوضاع مالی نیز تعریف چندانی نداشت. بعد از جلسه با مدیران باشگاه، بردی اف قرارداد خود را به مدت ۲ سال دیگر تمدید کرد. اگرچه بردی اف به قول هایی که داده بود عمل کرده بود، اما باشگاه هنوز نتوانسته بود تعهدات خودش را رعایت کند. حقوق قربان بردی اف پرداخت نشده بود و نه تنها تیم تقویت نشده بود، بلکه تعدادی از بازیکنان خوب نیز از جمع تیم جدا شده بودند.

 

 

 

با این تفاسیر، بردی اف تصمیم به جدایی گرفت. قبل از دیدار با اندرلخت در لیگ قهرمانان، شایعات زیادی مبنی بر این تصمیم در رسانه ها شنیده شد و بعد از مدتی، این شایعات رنگ و بویی رسمی به خود گرفت. از آن سو، اسپارتاک مسکو در لیگ اروپا مغلوب AEK یونان شد و دیمتری آلنچیف، سرمربی این تیم از کار برکنار شد و از این لحظه، داستان عجیب بردی اف شرایطی غیرقابل باورتر نیز به خود گرفت.

 

در آن روزها، همگان اطمینان داشتند که بردی اف سرمربی اسپارتاک خواهد شد و تعداد زیادی از ستارگان روستوف را نیز با خود خواهد برد. حتی نوبوآ در مصاحبه ای گفت: “من به خاطر بردی اف به اینجا آمدم و احتمالا با او روستوف را ترک خواهم کرد”.

 

ستاره اکوادوری تصمیم به ترک روستوف گرفته بود . سردار آزمون و چند بازیکن روسی تیم نیز بدون بردی اف دیگر دلیلی برای ادامه کار نمی دیدند. زیرا قراردادها نیز به موقع پرداخت نمی شد. حتی باستوس، مدافع روستوف نیز به علت بهبود شرایط مالی تیم به لاتزیو فروخته شد.

 

 

 

 

طرفداران و بازیکنان، بردی اف را در شرایطی احساسی قرار دادند. بعد از اتمام یک بازی در لیگ روسیه، قرار شد تا یک مراسم شام رسمی، قربان بردی اف از باشگاه و بازیکنان خداحافظی کند. از دستیار او دیمتری کریچنکو، به عنوان جدی ترین گزینه جانشینی نام برده شده بود.

 

در این شرایط، بسیاری از کارشناسان افسانه روستوف را پایان یافته می دیدند. اما بعد از آن در اتفاقی باورنکردنی، بردی اف تصمیم به ماندن گرفت.

 

درک اتفاقاتی که منتج به این تصمیم شد برای همگان غیرممکن بود. اما به علت رد شدن لیست باشگاه، یوفا تاکید کرد که در دیدار برابر آژاکس، نام کریچنکو به عنوان سرمربی و بردی اف به عنوان دستیار رد شده است. شایعاتی در مورد عدم تمایل بردی اف برای سفر به آمستردام منتشر شد اما در نهایت آنها موفق شدند با اندوخته ای مناسب و نتیجه مساوی ۱-۱ به روسیه بازگردند.

 

 

 

 

در همان مقطع، شرایط مذاکرات با اسپارتاک نیز متفاوت شد. ماسیمو کاره را ، که مدتی زیر نظر آنتونیو کونته در یوونتوس نیز فعالیت کرده بود، به عنوان سرمربی اسپارتاک انتخاب شد. پس بردی اف مذاکرات خود را با لوکوموتیو مسکو به جریان انداخت. البته او همچنان به عنوان مشاور در روستوف فعالیت می کرد.

 

کریچنکو، دستیار سابق بردی اف گفت: “نقش قربان در باشگاه تفاوتی نکرده است و همانند گذشه به عنوان نقش اول فعالیت می کند. در بازی برگشت با آژاکس، بزرگترین شب تاریخ باشگاه روستوف رقم خورد و آنها موفق شدند با پیروزی قاطع ۱-۴، به مرحله گروهی لیگ قهرمانان راه پیدا کنند”.

 

حالا آنها در رقابت های CL برابر بزرگانی مثل بایرن و اتلتیکو به میدان خواهند رفت. مردی که هنوز تاکتیک هایش ناشناخته است، روز پنج شنبه تولد ۶۴ سالگی خود را در بهترین روزهای تاریخ باشگاه روستوف جشن گرفت.

 

 

 

حالا سوالات بسیار زیادی در ذهن هواداران شکل گرفته است. آیا بردی اف به صورت رسمی به باشگاه باز می گردد؟ آیا ستارگانی که قصد جدایی داشتند در این تیم می مانند ؟

 

پاسخ همه این سوالات، تا پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی مشخص خواهد شد. به هر حال، نتایج نشان داده است که هرگز نباید تیمی مثل روستوف را دست کم گرفت. البته اگر قربان بردی اف از این تیم جدا شود، دوباره ممکن است ساختار این باشگاه از هم پاشیده شود و روستوف در لیگ قهرمانانان تبدیل به یک زنگ تفریح شود.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://fartakvarzeshi.com/d/39l7we

اخبار مرتبط



آخرین اخبار


آزمون: می‌خواهم به بایرن‌مونیخ هم گل بزنم