تاریخ انتشار: 1396/02/13 10:27
کد خبر: 213242

مقصودلو: بودجه امسال فدراسیون ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است/ می‌خواهیم طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ را از آن خود کنیم

رئیس فدراسیون کبدی گفت: سقف بودجه ما نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته و امیدواریم بتوانیم برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.
 مقصودلو: بودجه امسال فدراسیون ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است/ می‌خواهیم طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ را از آن خود کنیم

محمدرضا مقصودلو در خصوص برنامه‌های فدراسیون کبدی در سال جاری اظهار داشت: چون سال قبل از بازی‌های آسیایی است برنامه‌های ما حول محور حضور موفق در اندونزی است به همین منظور برنامه‌های خود را به وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک فرستادیم. همچنین برنامه مسابقات کبدی در بازی‌های آسیایی را هم گرفتیم و به دفتر آقای داورزنی، کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک فرستادیم تا برنامه‌ها پس از مصوب شدن، در فدراسیون اجرایی و عملیایی شود.

وی در ادامه افزود: از سال قبل برنامه‌ها را آغاز کردیم اما برنامه مفصلی داریم. در ستاد بازی‌های آسیایی در وزارت ورزش برنامه‌ها را ارائه کردیم. با توجه به اینکه برنامه‌های راهبردی 4 ساله ما در وزارت ورزش و هیئت رئیسه فدراسیون به تصویب رسیده، در این راستا مسابقات قهرمانی کشور، لیگ، اردوهای تدارکاتی مسابقات قهرمانی جهان و مسابقات قهرمانی آسیا را در دستور کار قرار داده‌ایم. برنامه‌های مفصلی داریم و آنها را یک به یک اجرا می‌کنیم تا هم در رده بانوان و هم آقایان موفق باشیم.

رئیس فدراسیون کبدی تصریح کرد: یک سال و 4 ماه تا بازی‌های آسیایی فرصت داریم و باید کل برنامه‌ها انجام شود تا هم از مدال نقره دوره گذشت در اینچئون محافظت و هم اینکه این مدال را به طلا ارتقا دهیم.

وی در خصوص اردوهای تدارکاتی برون مرزی گفت: درست است که هندوستان فرصت اردو و امکانات نمی‌دهد اما در مقابل، درخواست بازی تدارکاتی از کره جنوبی، چین تایپه و تایلند داریم. تیم پاکستان هم درخواست دیدار تدارکاتی دارد. در برنامه داریم در 6 ماهه اول سال و 6 ماه دوم سال آینده همه برنامه‌ها را نهایی کنیم. سریلانکا و تایلند از تیم بانوان ما دعوت کرده‌اند.

مقصودلو به بودجه فدراسیون کبدی اشاره و خاطرنشان کرد: داورزنی نگاهی واقع بینانه نسبت به رشته‌های تیمی دارد و شناخت خوبی از این رشته دارد. در این رشته‌ها تعداد بیشتری در اردو حضور دارند. در کبدی و رشته‌هایی از این دست حداقل 12 نفر باید به مسابقات اعزام شود و اردوها از 45 نفر آغاز و به مرور و در هر مرحله با کاهش نفرات در نهایت به 14 یا 12 نفر می‌رسد. همه اینها مستلزم اردوهای منظم است و اردوها هزینه‌های زیادی دارد.

وی درخصوص افزایش بودجه فدراسیون برای سال پیش‌رو تصریح کرد: سقف بودجه ما 15 درصد افزایش داشته است وبرای سال 96 به 2 میلیارد و 500 میلیون تومان رسیده است.

رئیس فدراسیون کبدی به مشکلات این رشته اشاره و اعلام کرد: در رشته‌ای مانند کبدی که در تهران امکانات کمی وجود دارد، اردو سخت است. قرار بود مجموعه امام علی را به ما تحویل دهند اما اداره کل تهران هنوز جواب نداده است. این موضوع از طریق سلطانی‌فر و داورزنی و گل‌محمدی، مدیر ورزش و جوانان تهران در حال پیگیری است تا از این مجموعه استفاده شود. این مجموعه چند سالی است بلااستفاده مانده است و امیدوارم چندین رشته از آن استفاده کنند. امکانات باید در اختیار این رشته باشد تا برنامه‌های ستاد بازی‌های آسیایی اجرایی شود.

وی در پایان گفت: کار سختی برای بازی‌های آسیایی داریم و توقعات بالا است و همه باید از ما حمایت کنند تا اردوها و برنامه‌ها در جهت آمادگی تیم زنان و مردان اجرایی شود.


کپی لینک کوتاه خبر: https://fartakvarzeshi.com/d/2rvwob

اخبار مرتبط



آخرین اخبار


رئیس کمیته داوران هیئت کبدی استان فارس: هیئت کبدی  آینده  مشخصی دارد و بایستی دراین زمینه بیشتر کارکنیم