تاریخ انتشار: 1402/12/17 14:41
سرپرست هیات ژیمناستیک استان کرمانشاه:
کد خبر: 1268591

عدم توسعه‌ یافتگی شهرستان‌ها، و نداشتن دانش فنی مربیان دو چالش مهم ژیمناستیک استان است

سرپرست هیات ژیمناستیک استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران گفت: عدم توسعه‌‌یافتگی شهرستان‌ها، و نداشتن دانش فنی مربیان نسبت به استان‌های دیگر دو چالش مهم ژیمناستیک استان است.
عدم توسعه‌ یافتگی شهرستان‌ها، و نداشتن دانش فنی مربیان دو چالش مهم ژیمناستیک استان است

"پرویز مرادی" سرپرست هیات ژیمناستیک استان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: دو شهرستان کرمانشاه و کنگاور فعالترین شهرستان‌های استان در رشته ژیمناستیک هستند و سالن خانه ژیمناستیک کرمانشاه از مجهزترین سالن‌های کشور است.

وی دو چالش اصلی این هیات در استان را عدم توسعه‌ نیافتگی این رشته ورزشی در شهرستان‌ها و نداشتن دانش فنی مربیان نسبت به استان‌های دیگر عنوان کرد و گفت:  هر چند در سال‌های گذشته کرمانشاه یکی از قطب‌های ژیمناستیک کشور بوده اما در حال حاضر جایگاه خود را از دست داده است.

 سرپرست هیات ژیمناستیک تعداد مربیان فعلال این هیات در استان را حدود ۱۸۰ نفر عنوان کرد و بیان داشت: هشت شاخه رشته ژیمناستیک در کرمانشاه تقریبا فعال است اما در چهار رشته؛ هنری، آکرژیم، ترامپولین و ریتمیک بیشترین فعالیت را داریم.

وی همچنین اضافه کرد: در ۱۳ شهرستان‌ ما رشته ژیمناستیک فعال است اما تنها شهرستان‌های کرمانشاه، کنگاور،صحنه، اسلام‌آباد‌غرب و پاوه دارای خانه ژیمناستیک هستند.

مرادی در ادامه نبود استاندارد‌های لازم بین‌المللی در باشگاه‌های خصوصی ژیمناستیک را، یکی از مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: طی سال‌های گذشته، دریافت مجوز راه‌اندازی باشگاه‌های خصوصی ژیمناستیک به سهولت انجام می‌گرفت اما در حال حاضر با این موضوع سختگیرانه‌تر برخورد می‌شود.

سرپرست هیات ژیمناستیک استان در گوشه‌ دیگری از سخنانش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته این هیات طی یکسال را هشت تا ده هزار نفر عنوان کرد و افزود: ورزش ژیمناستیک در استان نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت و رشد قابل توجه‌ای داشته است.

وی در ادامه یکی از عوامل عدم‌جذب اسپانسر و حمایت مالی از ورزش ژیمناستیک در استان را نداشتن تقویم ورزشی طی یکی دوسال گذشته عنوان کرد و‌گفت: امیدواریم بتوانیم در سال آینده با ترسیم تقویم ورزشی این مشکل را مرتفع نماییم.

مرادی اشاره‌ای هم به شایعه عدم رشد و کوتاه ماندن قد کودکان با انجام ورزش ژیمناستیک در دوران خردسالی داشت و گفت: این شایعه در ورزش ژیمناستیک واقعیت ندارد اما افراد کوتاه‌قد قابلیت مانور بیشتری برای انجام حرکات ورزشی در این رشته  را دارند و در زمان استعداد‌یابی نیز افرادی انتخاب و گلچین می‌شوند که دارای قد کوتاهی باشند چون افراد بلندقد ظرفیت مانور کمتری در این رشته ورزشی را دارند.

سرپرست هیأت ژیمناستیک استان در ادامه روش کشف افراد مستعد در این رشته ورزشی را از طریق طرح بزرگ سطح‌بندی عنوان کرد و گفت: طی هر سه یا چهار‌ ماه یکبار فستیوال‌های سطح‌بندی بین باشگاه‌های خصوصی استان انجام می‌گیرد و افراد با استعداد به مراکز قهرمانی معرفی می‌شوند.

مرادی در ادامه با اشاره به انتخابات پیش‌روی این هیات در آینده نزدیک نیز گفت: قصد کاندید شدن برای ریاست این هیات را ندارم اما تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات این رشته به کار خواهم گرفت.

خبرنگار: طیبه دولت‌آبادی


کپی لینک کوتاه خبر: https://fartakvarzeshi.com/d/vzpyvb

آخرین اخبار